Hoe wordt professionele verf eigenlijk gemaakt?

 

Dat is wat de schilders en timmerlieden van Reukers Schilders uit Groenlo zich ook afvroegen. Hoog tijd voor een bezoek aan Akzo Nobel Decorative Coatings in Groot Ammers waar we meer dan welkom waren voor een uitgebreide rondleiding. Dit bedrijfsuitstapje is in samenwerking met Trimetal Bouwverven en AGC Glass Unlimited Nederland mogelijk gemaakt. 

Achter de schermen bij Akzo Nobel Decorative Coatings
Na een ontvangst met koffie en koek werden de veiligheidsprotocollen besproken alvoor de fabriek bezocht kon worden. Deze werden gedurende de rondleiding nauwlettend gehandhaafd. Het productieproces van aanleveren van grondstoffen tot en met de ditributie van de verf naar de klant werd visueel inzichtelijk. Het pand verraad aan de buitenzijde niet welke innovatieve processen zich aan de binnenzijde afspelen, dat heeft een zekere charme. Na een heerlijke lunch bij Akzo Nobel hebben wij ons programma vervolgd naar de haven van Rotterdam. Daar hebben we de haven van Rotterdam bekeken vanuit een rondvaartboot en als afsluiting van de dag op de terugreis een hapje gegeten in Hoog Keppel. Daar werd geproost op een prachtige dag. We kijken terug op een geslaagd bedrijfsuitje en leuke afsluiting van het jaar 2016 voor Reukers Schilders.

Wil je weten welke innovatieve verfproductinformatie voor jouw van toepassing zijn? Maak dan hier een afspraak.

 

actueel nieuws

WAAROM REUKERS SCHILDERS?