De betoncentrale van Rouwmaat schittert na groot onderhoud

 

Rouwmaat beton levert kwalitatief hoogwaardige mortels, vloerspecies en beton in sterkte klassen C12/15 tot en met C53/65 en is een full-service leverancier. Rouwmaat heeft ons uitgedaagd om een passend advies te maken voor groot onderhoud van de betoncentrale en MegaMix-vulstation.

Goede samenwerking werkt!
In samenwerking met Akzo Nobel Decorative Coatings B.V. /Trimetal Bouwverven en de schilders specialisten van Reukers zijn we middels een gedegen voorbewerking en hoogwaardige coatings tot een duurzaam resultaat gekomen. In het voortraject en tijdens de werkzaamheden is veel overleg geweest, zodat de beide centrales ongestoord konden draaien. Veiligheidsnormen maakten een belangrijk deel uit van het project, door gebruik te maken van de juiste hoogwerkers, klimmaterialen, harnasgordels en ergonomische schuurmachines met permanente stofafzuiging. Dat bewijst dat onze schilders “als ware acrobaten” veilig konden werken. 

Wanneer men vanaf de Twente route (N18) komt aanrijden staan de silo’s strak in de verf te glanzen, dit mag gezien worden als een professioneel visitekaartje voor het bedrijf Rouwmaat.

 

Van links naar rechts: Manfred Reukers van Reukers Schilders, Roy Jorritsma van AGC Nederland, Gerard Beusink van Akzo Nobel Decorative Coatings B.V. Trimetal Bouwverven hebben samen het groot onderhoud gerealiseerd.

actueel nieuws

WAAROM REUKERS SCHILDERS?